Smycken ger bättre självförtroende

Smycken ger bättre självförtroende

Det finns många bra knep för att få ett bättre självförtroende och för att känna sig fräsch. Det första många tänker på är att vårda sitt yttre genom bra hudvård och att spraya in sig med parfym för att känna sig fräschare. Inom skönhetsindustrin finns det många bra varumärken att kolla in, ett av dem är acqua di parma som har hjälpt människor att känna sig fräscha sedan 1916.

Förutom att använda sig av parfymer och dylikt så finns det fler sätt att få självförtroende på. Ett av de äldsta sätten är att använda sig av smycken och i det här inlägget går vi mer in på det.

Smyckens effekt på självförtroendet

Att bära smycken är en stor del av mångas identitet och har burits av människor i årtusenden. Med rätt smycken kan du känna dig som en kunglighet och som ordspråket säger: fake it until you make it.

Du kan alltså bära smycken och kliva in i en roll när du bär dem. Det smycke som får dig att sträcka på halsen lite extra och därmed ger dig ett intryck av att du bär huvudet högt är halsbandet. Du behöver inte köpa det tyngsta som finns, men det kan hjälpa om halsbandet har tillräckligt med tyngd så du känner att du bär det. När du känner att du bär ett smycke kan du låta det vara en påminnelse om att sträcka lite extra på halsen och rätta till din hållning. Allt eftersom tiden går kommer detta falla naturligt för dig. Även om du inte kommit lika långt i din personliga utveckling så du känner lika mycket självförtroende som du ger intryck för, så kommer det att se ut som att du har det och folk kommer att bemöta dig på ett helt annat sätt än vad de gjort innan och du kommer att få respekt som den drottning du är.

Smycken med budskap

Ett annat knep för att få bättre självförtroende med hjälp av smycken är att använda de smycken som har ett budskap på sig. Det kan vara ett kort budskap eller ett långt. Du bestämmer själv vilket budskap som tilltalar dig bäst. När du bär ett smycke med ett budskap som berättar för dig att du är en bra person så kommer du att bli påmind om det varje gång du tittar på det.

Men du behöver nödvändigtvis inte bära ett smycke som har ett budskap skrivet på sig för att du ska bli påmind om det. Du kan också köpa ett helt vanligt smycke och bestämma dess innebörd själv. Du kan till exempel köpa ett smycke med ett hjärta och bli påmind om att du ska älska dig själv eller med en fågel som påminner dig om att vara fri. Symboler har olika budskap som kan hjälpa dig till ett bättre självförtroende.

Kommentarer är stängda.
nisarg