Smycken för alla tillfällen

Smycken för alla tillfällen

Med vackra smycken kan du lyfta och förändra en outfit utan att behöva byta kläder. Ett par jeans och en vit skjorta eller blus passar lika bra till jobbet som till vardags och fest, beroende på vilka smycken du väljer. Här hittar du de bästa tipsen.

Smycken till jobbet

Det är inte alla arbetsplatser som har en dresscode, men generellt är det striktare klädsel som gäller än till vardags. Om du exempelvis har kostym till jobbet kan du med fördel piffa upp outfiten med ett klassiskt och tidlöst berlock armband. Du hittar ett stort utbud av vackra berlock armband hos Susanna Falken. Genom att välja bland olika berlocker kan du uttrycka din personlighet på ett diskret sätt. På hemsidan kan du välja mellan guld- och silverlänkar med olika sorters berlocker. En stor fördel är att armbanden är allergivänliga och passar även en känslig hud. Ytterligare en fördel med berlock armband är att du kan köpa flera olika berlocker och variera efter tillfälle. Du har alltså en och samma armbandslänk på dig och varierar bara berlockerna. På jobbet kan du matcha ditt armband med ett par diskreta örhängen, exempelvis pärlörhängen.

Smycken till festen

När det är dags för fest kan du välja lite större smycken. Du kan välja fler och större berlocker till ditt armband. Matcha gärna med ett par stora örhängen, till exempel hoops. Om du bär en urringad klänning eller topp kan du framhäva dekolletaget med rätt typ av smycken, exempelvis ett iögonfallande halsband. Ett så kallat statementsmycke är ett smycke som får ta plats. Det kan vara en ring, örhängen, ett armband eller ett halsband.

Vardagssmycken

Valet av vardagssmycken beror helt och hållet på din stil och livsstil. Om du har en mycket aktiv livsstil med sport och andra aktiviteter kan det vara bra att välja små smycken. Självklart är det många som väljer stora och härliga smycken även till vardags. Välj det som passar dig bäst!

Kommentarer är stängda.
nisarg