Skapa nya former av smycken

Skapa nya former av smycken

Att bära smycken är något som vi människor har gjort i väldigt många år. Dock kommer det nya trender med jämna mellanrum som man kan hänga med i. Om man dessutom är skapare av smycken så finns det ju en chans att man själv lyckas skapa en trend. I det här inlägget kommer det lite inspiration på nya områden som man kan utforska när det kommer till design, utformning och skapande av smycken.

Smyckedetaljer för jackor

När man väl skaffat sig en snygg jacka, som en Canada Goose i snygg färg, och kanske man skulle vilja göra den lite extra speciell. Det kan man göra genom att utsmycka den med egendesignade smycken. Kanske ska du hänga små berlocker i dragkedjorna? Det är bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till att pimpa sin snygga och nya jacka. Har man en gammal jacka i garderoben då kanske man kan uppgradera den genom att sätta på den små smycken som detaljer.

Hårband och diadem

När det kommer till att fixa håret har man kanske inte tid alla gånger. Då kan det vara perfekt om man har något snyggt hårband eller diadem med hemmagjorda smycken i som man kan använda sig av. Det är både unikt och bekvämt för den som är på språng och fortfarande vill se bra ut. Bara för att man har en dålig hårdag ska man ju inte behöva förstöra hela den.

Piercingar

När det kommer till annorlunda smycken och detaljer kan kanske piercingar inte längre ses som något annorlunda. Dock kan man om man är skapare av smycken kanske komma på något som är både snyggt och nytänkande. Det finns många platser på var man kan placera en piercing, kanske ska du som skapare fokusera på en särskild piercing, som näs-piercingar till exempel.

Skapa en egen stil på smycken

Något annat som man kan göra om man vill är att man skapar en kollektion av de klassiska smyckena men att man gör den helt och hållet till sin egen. Man kanske ska experimentera lite med färg och form för att hitta en stil som är helt unik. Det är på det sätt som man kommer kunna utmärka sig på marknaden, och kanske skapa nya trender. Sedan handlar det väldigt mycket om marknadsföringen och att man ska vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Drömmer man om att skapa smycken så ska man komma ihåg att de stora och kända skaparna har ofta kämpat i flera år för att komma dit där de är idag. Man ska inte ge upp bara för att man får en eller två motgångar i början. I vissa fall behöver man kämpa i flera år innan man får lyckas.

Kommentarer är stängda.
nisarg