Finare leende

Finare leende

Med hjälp av smycken kan du känna dig mer attraktiv. Men eftersom du i slutet av dagen oftast tar av dig dina smycken kan det bidra till att du inte känner dig lika vacker. Därför är det viktigt att du gör det du kan för att bli nöjd med ditt utseende. En sak som verkligen kan göra skillnad är om du har tänder som du trivs med.

Skaffa tandimplantat

Med ett tandimplantat kan du ersätta en eller flera tänder som du inte gillar eller som kanske till och med gått sönder. På så sätt kan du byta ut de tänder som du tycker påverkar ditt leende till något som passar dig bättre. För att skaffa tandimplantat behöver du vända dig till en tandläkarklinik.

Tandsmycke

Ett annat sätt att piffa upp leendet är med ett tandsmycke. Det är precis vad det låter som, ett smycke som limmas på tänderna.

Fasader

Förutom att du kan byta ut en tand genom tandimplantat kan du också skaffa tandfasader. Då slipar tandläkaren ner dina befintliga tänder och fäster på fasaderna. Det kan vara värt att överväga tandfasader om du inte gillar dina tänder och tror att du kommer må bättre med en helt ny tandrad.

Tandblekning

Både fasader och implantat kräver en operation och behandling. Ett betydligt enklare sätt att få ett vackrare leende är genom att bleka dina tänder. Det är säkrast om du gör det hos en tandläkare. Men numera finns det också möjlighet att göra det hemma genom att beställa hem ett tandblekningskit. Blekningen är dock inte permanent och du kan behöva upprepa den för att uppnå önskat resultat.

Kommentarer är stängda.
nisarg